Retket 2017 

Melojan retkiä suunnitellaan ja sovitaan lisää kevään, kesän ja alkusyksyn aikana. Ehdotuksia retkistä voi laittaa facebook sivuille tai seuran sähköpostiin. Viimeinen päivitys 23.4.2017 pj

Retkien maksut hoidetaan verkkokaupan kautta. Osalla retkistä on kaluston käyttöoikeus voimassa (koskiretket,  kevään ja syksyn retket, kun muu kaluston tarve on vähäistä). Kalustonkäyttöoikeus on ilmoitettu retkikohtaisesti. Lisää yhteystietoja löytyy Meloja/Yhteystiedot sivulta.

Neljän seuran päiväretki Vesijärvellä 13.5.2017

Sipoon kanoottiklubi ja Porvoon Kanotklubben Wiking on kutsuttu melomaan Lahteen.Tule mukaan melomaan ja tutustumaan uusiin kanssaharrastajiin niin Meloja-seurasta kuin Vesisamoilijoista. Alustava suunnitelma on tutustua lauantaiaamuna 13.5. heti aamusta Kahvisaaren melontamuseoon. Melontareitti on Kahvisaari-Isosaari-Enonsaari (lounas) - Lahden satama (jälkkärit) - Kahvisaari. Melontamatkan pituus on noin 20 kilometriä. Messilästä lähtijöille tarvitaan omaa yhteyshenkilöä. Jos innostut auttamaan tai haluat saada lisätietojä retkiapulaisen roolista, niin otathan yhteyttä. Tarkemmat aikataulut varmistuvat toukokuun puolella. Melojan kalustonkäyttöoikeus on voimassa tällä päiväretkellä. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Ella Soininen, luonnonkiharoita(ät)gmail.com.

Helatorstaimelonta 25.5.-X.5.2017 Lähde varhain helatorstaiaamuna kanssamme melomaan joko päiväretkelle tai yön yli retkelle Siuntionjoelle ja Inkoon merelle. Reitti on mukava ja sopii myös vähemmän kokemattomille melojille: järvi - joki - järvi - joki - meri. Jokiosuus alkaa Rantasipihotellin läheltä, Tjusträkin rannasta ja sen pituus on noin 12 km. Jokiosuus on helppo, eikä vaadi koskikalustoa. Noin kuuden kilometrin mittainen meriosuus on suojaisaa rannikkoa, ja sen päätteeksi rantaudumme Kopparnäsin virkistysalueelle. Osan autoista olemme jo aamulla siirtäneet Kopparnäsiin. Retkeä voi jatkaa Kopparnäsistä merelle vielä 1-2 yöksi. Meriosuuden pituudesta sovitaan lähtijöiden kanssa.

Retki sopii ensikertalisille, kunhan reteilyn perustaidot ovat hallinnassa. Kaluston käyttöoikeus on voimassa.
Ilmoittaudu mukaan viimeistään su 21.5. Paulalle (paula.jantti(ät) dnainternet.fi). Kaikille osallistujille on retkipalaveri Karirannassa ma 22.5. klo 18. Kerro ilmoittautumisesi yhteydessä onko sinulla autoa käytössäsi.

Lisätietoa alueesta: http://www.uudenmaanvirkistysalueyhdistys.fi/index.php?k=13399. Melonta- ja soutukartasto Länsi-Uusimaa 1:50 000. Uudenmaan virkistysalueyhdistys. Löytyy myös verkosta: www.melontakartta.fi

Kesäretki joelle koskareilla kesäkuussa viikkoilta. lisätietoja Jukka M, jukkamakela1971( at )gmail.com,  käyttöoikeus voimassa

33. Suomi Meloo -kanoottiviesti melotaan 11.6. - 17.6.2017 reitillä Kuusamo - Ii.   http://www.suomimeloo.fi/  Lisätietoja terhi.haapasalo(at)phnet.fi 

Suomen satavuotisjuhlan kunniaksi melomme 100 km vuorokaudessa 1.7.2017. Lähtö Messilästä lauantaina aamuna klo 08.00. Reittivaihtoehdot voisivat olla:

1. n. 50 km Vesijärveltä Päijäntelle, edes takaisin. Messilä – Vääksyn kanava – Päijänteellä Sulunpohja – Vääksyn kanava – Messilä.
2. Neljä 25 km lenkkiä Vesijärvellä, Enonselkää kiertäen, Messilä - satama -Mukkula - Isosaari - Messilä
3. tai yksi pitkä lenkki lähes koko Veisrjärvi kiertäen. Messilä - Lahti satama - Mukkula - Hännyssaari - Vääksy- Laitiala- Hollola KK- Hännyssaari - Enonsaari- Mukkula - Lahti satama- Enonsaari- Messilä.
Yhteyshenkilöt JukkaO jukka(at)olantera.fi, 041-4410101 ja Seppo 0400417276, käyttöoikeus voimassa, ja kun ei olla niin totista porukkaa niin myös lyhyemmän matkan saapi meloa eli kunnon mukaan tule mukaan.

Pihlajaveden retki 5 pv leppoisaa melontaa 03.07 - 7.7.2017 , lisätietoja Jukka O, jukk(at)olantera.fi, puhelin 0414 410 101

Vaasan saariston meriretki 17.07. - 24.7.2017. Ensimmäinen suunnittelukokous on jo pidetty, mutta vielä ehtii mukaan. Ilmoittaudu Jukalle  jukka(at)olantera.fi, puhelin 0414 410 101

Lisää retkiä innon ja kysynnän mukaan

Laita retkiehdotuksesi meloja@meloja.fi sähköpostiin. Jos olet kaverin kanssa suunnitelut melontaretkeä niin kutsu muita mukaan. Saat myös Meloja Facebook sivun käyttöoikeudet tarvittaessa. 

Seuran retkien turva- ja reittisuunnitelma tulee lähettää ennakkoon sähköpostilla meloja@meloja.fi. Maksa kalustonkäyttö Meloja-Verkkokaupan kautta. Tässä ohjeessa  on lisätietoa. Hinnasto löytyy tästä linkistä.

Ajankohtaista