Retket 2021

Tässä alla lista retkistä , mikäli haluat vaikuttaa, ehdota retkeä, ota yhteyttä sähköpostilla meloja@meloja.fi

Toukokuu
 Joko 15-16.5.2021 tarkenis tehdä telttaretken merelle? Kohde on Loviisan Lehtinen (Lövö). Siellä on järeä venelaituri, vuotava laavu eikä puuceetä. Punkkeja on paljon. Samoin lintuja, joten kiikarit mukaan.
Orrengrundin sääennustetta kannattaa seurata. Nyt pe-la näyttäisi hyvältä. Lähtö mökiltämme Pyhtäältä josta n. 20 km melontamatka (länteen). Puolet matkasta voidaan mennä saariston suojissa ja fladallalla poiketaan tunnelmoimassa. Meillä sattaa olla lainata 1 tai 2 kajakkia tarvitseville. terveisin Paula. paula.jantti(at)dnainternet.net

Heinäkuu

On aika suunnitella kesän 2021 Saimaan retkeä 05.07. - 09.07.2021. Alustava suunnitelma on meloa myös SuurSaimaalla ja käydä Ilkonsaaressa, joka on perin erikoinen saari. Siellä on useita Ortodoksisia rukoushuoneita. Sinne melominen kuitenkin edellyttää melojille suotusia tuulia. Lähtö ja paluu Puumalasta.

Jukka Olanterä, 041-4410101, jukka(at)olantera.fi

Lisää retkiä innon ja kysynnän mukaan

Laita retkiehdotuksesi meloja@meloja.fi sähköpostiin. Jos olet kaverin kanssa suunnitelut melontaretkeä niin kutsu muita mukaan. Saat myös Meloja Facebook sivun käyttöoikeudet tarvittaessa. 

Retkien mahdolliset  maksut hoidetaan verkkokaupan kautta. Osalla retkistä on kaluston käyttöoikeus voimassa (koskiretket,  kevään ja syksyn retket, kun muu kaluston tarve on vähäistä). Kalustonkäyttöoikeus on ilmoitettu retkikohtaisesti. Lisää yhteystietoja löytyy Meloja/Yhteystiedot sivulta.

Seuran retkien turva- ja reittisuunnitelma tulee lähettää ennakkoon sähköpostilla meloja@meloja.fi. Maksa kalustonkäyttö Meloja-Verkkokaupan kautta. Tässä ohjeessa  on lisätietoa. Hinnasto löytyy tästä linkistä.

Ajankohtaista