Retket 2018

Tässä aivan alla lista retkistä , mikäli haluat vaikuttaa, ehdota retkeä, ota yhteyttä sähköpostilla meloja@meloja.fi

Suomi meloo 9.6. - 15.06.2018, Kuopio - Imatra.

Saimaa esite, 09.07. - 13.07.2018. Leppoisa melontaretki 5 pv, noin 100 km.

Selkämeri esite,  meriretki Selkämeren kansallispuistoon 23.07.2018 , suunnitelmissa 3 yötä, n 60 km, noin 20 km/päivä.

Puulavesi esite , 15.-16.9.2019, Puula on juotavan hyvä ja nätti järvi. Saaret ja suuret selät, hiekkarannat ja jylhät kalliot sekä salaperäiset raukit luovat mielenkiintoisen maiseman, jossa on nautinto meloa. Kuikka ja selkälokki elävöittävät maisemaa. Isot selät kuuluvat selkävesien suojeluohjelmaan

 

Melojan retkiä suunnitellaan ja sovitaan lisää kevään, kesän ja alkusyksyn aikana. Ehdotuksia retkistä voi laittaa facebook sivuille tai seuran sähköpostiin. Viimeinen päivitys 5.9.2018 sli

 

Lisää retkiä innon ja kysynnän mukaan

Laita retkiehdotuksesi meloja@meloja.fi sähköpostiin. Jos olet kaverin kanssa suunnitelut melontaretkeä niin kutsu muita mukaan. Saat myös Meloja Facebook sivun käyttöoikeudet tarvittaessa. 

Retkien mahdolliset  maksut hoidetaan verkkokaupan kautta. Osalla retkistä on kaluston käyttöoikeus voimassa (koskiretket,  kevään ja syksyn retket, kun muu kaluston tarve on vähäistä). Kalustonkäyttöoikeus on ilmoitettu retkikohtaisesti. Lisää yhteystietoja löytyy Meloja/Yhteystiedot sivulta.

Seuran retkien turva- ja reittisuunnitelma tulee lähettää ennakkoon sähköpostilla meloja@meloja.fi. Maksa kalustonkäyttö Meloja-Verkkokaupan kautta. Tässä ohjeessa  on lisätietoa. Hinnasto löytyy tästä linkistä.

Ajankohtaista