Retket 2021

Tässä alla lista retkistä , mikäli haluat vaikuttaa, ehdota retkeä, ota yhteyttä sähköpostilla meloja@meloja.fi. Retket ovat tarkoitetu Meloja ry:n jäsenille.

 

Toukokuu

 Joko 15-16.5.2021 tarkenis tehdä telttaretken merelle? Kohde on Loviisan Lehtinen (Lövö). Siellä on järeä venelaituri, vuotava laavu eikä puuceetä. Punkkeja on paljon. Samoin lintuja, joten kiikarit mukaan.

Orrengrundin sääennustetta kannattaa seurata. Nyt pe-la näyttäisi hyvältä. Lähtö mökiltämme Pyhtäältä josta n. 20 km melontamatka (länteen). Puolet matkasta voidaan mennä saariston suojissa ja fladallalla poiketaan tunnelmoimassa. Meillä sattaa olla lainata 1 tai 2 kajakkia tarvitseville. terveisin Paula. paula.jantti(at)dnainternet.net

Sään salliessa torstaina, 20.05, iltamelonta Vääksyssä. Tutustumme Vääksyn kanavaan ja Vääksyn jokeen, Teemme pienen lenkin Päijänteen puolella. Tauko Majakkapaviljongissa kanavan suulla, Päijänteen puolella. Lähtöpaikka Vesijärven puolella. Voimme ottaa tarvittaessa seuran peräkärryn mukaan, jotta kaikki halukkaat voivat osallistua. Lähtöaika Vääksyssä klo 18.00.

Sopii aivan kaikille aikuisille. Niille joille sulussa melominen on ensimmäinen kerta, saat turvallisen ensikokemuksen.

Heinäkuu

Saimaan retki 05.07. - 09.07.2021. Alustava suunnitelma on meloa myös SuurSaimaalla ja käydä Ilkonsaaressa, joka on perin erikoinen saari. Siellä on useita Ortodoksisia rukoushuoneita. Sinne melominen kuitenkin edellyttää melojille suotusia tuulia. Lähtö ja paluu Puumalasta.

Jukka Olanterä, 041-4410101, jukka(at)olantera.fi

Elokuu

07.08. - 08.08.2021 Matalan kynnyksen retki Päijänteen kansallispuistoon Kelventeelle.

Aiemmin ei ollenkaan tai vähän meloen retkeilleille.

Kokeneet konkarit voivat osallistua retkelle ns. mentoreina (suositeltavaa). Retkelle osallistuvilta edellytetään: - pystyy melomaan 15 km / vrk leppoisaa melontavauhtia (esim. Messilästä Isonsaaren lenkki) - kokemusta aallokkomelonnasta (esim. 3-4 m/s tuulessa melomisesta) - retkeilyvarusteista itsellä vähintään makuupussi, muista retkeilytarvikkeista (teltta, trangia tms. retkikeitin, makuualusta) voimme sopia yhteiskäyttöä tai lainausta seuran jäsenistöltä.

- ilmoita retkeilyvälinetarpeesi ilmoittatumisesi yhteydessä

- kukin huolehtii itse muonituksestaan ja sään mukaisesta vaatetuksestaan retkellä Retkellä harjoittelemme kajakin turvallista kuljetusta, opettelemme retkietikettiä, yhdessä meloen retkeilyä turvallisesti, kartan lukemista sekä leirielämää.

Retkellä on kalustonkäyttöoikeus voimassa: mikäli olet maksanut 2021 kalustonkäyttöoikeuden (50e/v), ei sinun tarvitse retkestä maksaa seuran kalustosta (kajakki, aukkopeite ja kelluntaliivit) erillistä vuorokausivuokraa. Muutoin vuorokausivuokra on 10e/vrk. Oman kajakin käyttö on vapaa.

Kuljetus: - kimppakyydein Padasjoelle ja takaisin / maksu kuskille - kalusto seuran trailerissa tai autojen kattotelineillä - kokoontuminen Messilän konteilla 7.8.2021 klo 9, kaluston kiinnittäminen traileriin

Mikäli sinulla on perussairauksia tai vakavia allergioita, ilmoita ne retken vetäjälle. Jos sinulla on ollut aiemmin anafylaktisia-oireita (henkeä uhkaava allerginen reaktio), muista ottaa adrenaliini-kynä mukaasi ja kertoa retken vetäjille, mistä se löytyy.

Mukaan pääsee ensimmäiset 6 hlöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset viimeistään 27.7.2021 mennessä: paula.jantti@dnainternet.net

Lisää retkiä innon ja kysynnän mukaan

Laita retkiehdotuksesi meloja@meloja.fi sähköpostiin. Jos olet kaverin kanssa suunnitelut melontaretkeä niin kutsu muita mukaan. Saat myös Meloja Facebook sivun käyttöoikeudet tarvittaessa. 

Retkien mahdolliset  maksut hoidetaan verkkokaupan kautta. Osalla retkistä on kaluston käyttöoikeus voimassa (koskiretket,  kevään ja syksyn retket, kun muu kaluston tarve on vähäistä). Kalustonkäyttöoikeus on ilmoitettu retkikohtaisesti. Lisää yhteystietoja löytyy Meloja/Yhteystiedot sivulta.

Seuran retkien turva- ja reittisuunnitelma tulee lähettää ennakkoon sähköpostilla meloja@meloja.fi. Maksa kalustonkäyttö Meloja-Verkkokaupan kautta. Tässä ohjeessa  on lisätietoa. Hinnasto löytyy tästä linkistä.

Ajankohtaista