Retket 2024

Tässä alla lista retkistä, mikäli haluat vaikuttaa, ehdota retkeä, ota yhteyttä sähköpostilla meloja@meloja.fi. Retket ovat tarkoitettu Meloja ry:n jäsenille.

 

Vuoden 2024 retkiä

23.-28.6. Vaasan saaristo.Meriretki Katso tiedtot linkki.

8.-12.7. Suursaimaa, Leppoisa retki Saimaalla. Katso tiedot  linkki.

26.7.-2.8. Inari, Inarinjärven melontaretki
Retki toteutetaan yksisuuntaisena, jolloin lähtö- tai paluupaikka on joko Partakko tai Ukonjärvi. Lähtöpaikka päätetään tuuliennusteen mukaan.Lähtöpaikkaan kokoonnutaan perjantaina 26.7.

Tarpeelliset roudaukset hoidetaan lauantaiaamuna, minkä jälkeen lähdetään vesille. Mukaan tulo vielä lauantaina on mahdollista.Reitin pituus lienee 120 km, ja viikolle varataan yksi saunailta.Reitti- ja turvallisuussuunnitelma käydään läpi osallistujien kanssa heinäkuussa viikolla 28. Samalla sovitaan kajakkien kuljetuksesta sekä kimppa- tai muista kyydeistä. Ilmoittautumiset viimeistään 5.7. viestillä 0400 472548/Paula

Lyhyempiä retkiä
Kalasopparetki 15.6. tai elo-syyskuun vaihteessa.

Xx.x. Lokaretki


Jo pidetyt retket 2024

Helatorstain retki  Luonterille 8.-12.5.2024 /Paula Jäntti

Luonteri on saaristoinen järvi jylhine maisemineen, joten kierreltävää ja katseltavaa löytyy. Hyvät retkeilyfasiliteetit antavat mahdollisuuksia eri reittivalintoihin. Lopulliset retkisuunnitelmat tehdään, kun tiedetään jäiden lähtö ja tarkemmat sääennusteet. Vativuus: kylmän veden takia keskivaativa, mutta kilometreiltä helppo. Lähtö- ja paluupaikka Anttolan satama, noin klo 18. Äitienpäivä huomioiden, palaamme sunnuntaina ajoissa. Ryhmän mukaan pääsee omatoimisesti torstaina. Alustava reittisuunnitelma: Keskiviikkoiltana melomme n. 3km Kaijatsaareen. Torstaina melotaan Hiidenlahteen, ja kipaistaan Neitvuorella (retken kävelyosuus). Mikäli Hiidenlahdella ei ole telttapaikkoja, palataan yöksi joko Korvensaaren, Varteussaaren tai Makutsaaren retkisatamaan. Perjantaina voidaan kiertää Pihlajasalo (päiväretkivarustuksella, ehkä) ja lauantaina suunnistaa Raintasaaren Geoparkin kautta Heposaareen. Sieltä sunnuntain paluumelonta Anttolaan on n. 15 km. Varasuunnitelma: mietitään viimetingassa jonnekkin merialueelle tai suojaiselle vesistöreitille. Luonterin reissua on myös mahdollista lyhentää. Varusteista: säänkestävä melontavaatetus sekä lämmin makuupussi+alusta ovat välttämättömiä. Extrana kävelyvarustus. Kartta: https://visitmikkeli2021.johku.com/fi_FI/visit-mikkeli/kartta-veskansan-reitit Hinta 25 € (7.4.2024) Lisätiedot & ilmoittautumiset: Paula, puh 0400 472548 (viesti)

 

 

Ajankohtaista