Tule sinäkin jäseneksi, mukaan mukavaan harrastukseen

Melonnan jatkokurssi

Kurssi on tarkoitettu Meloja ry:n jäsenille. Ulkopuolisia voidaan ottaa mikäli paikkoja on vapaana.
Kurssin vetäjänä toimii Paula Jäntti.
 
Hyvät melontataidot ovat kullanarvoisia: hyvä tekniikka vähentää vammoja ja lisää turvallisuutta. Pidämme siis jatkokurssin heinäkuun aikana. Ja kurssi on hyvin demokraattinen: sovimme 2-3 tapaamiskertaa yhdessä osallistujien kanssa (yhteensä 12-14 h). Tule siis ensimmäiseen tapaamiseen ma 29.6 klo 17 Messilään.
Ilmoittaudu kurssit@meloja.fi sähköpostiin.
 
Mietitään ensin maissa kurssin toteutusta ja aikataulua, ja lopuksi aloitetaan - yllätys - eteenpäinmelonnalla. Eka kerran märkä lopetus tarkoittaa melauintia.
 
Jatkokurssi on ensisijaisesti tarkotettu jäsenille, joille se on maksuton, lukuunottamatta kajakin vuokraa 10€/päivä, jollei ole käyttöoikeitta.
Halukkaat ei Meloja ry:n jäsenet hintaan 60€ + mahdollinen kajakin käyttö 10€/pv.
 
Jos haaveilet esim Kelventeen retkestä 8.8. , mutta taidot epäilyttävät, niin tämä on juuri sinulle sopiva kurssi. Kurssin sisältö seuraa löyhästi Meloja 2 taitotestin sisältöä. Tuulta ja aallokkoa hyödynnetään sopivasti.

Iltamelonnat torstaisin, Messilässä klo 17.30, Ohje osallistujille. 

Melontaretki Saimaalle 06.07. - 10.07.2020. Leppoisa retki Haukivedella ja Joutenvedellä. Retki on täynnä, valitettavasti.

Facebook jäsenryhmä

https://www.facebook.com/groups/meloja.fi.kaikki.jasenet/ 

Soca joella

Meloja ry 

Meloja ry:n tarkoituksena on toimia melontaurheilusta kiinnostuneiden jäsenten yhdyssiteenä sekä edistää melontamahdollisuuksien, -retkeilyn ja -olosuhteiden kehittymistä, levittää melontaharrastusta, kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa ja terveyttä sekä herättää heissä kiinnostusta pysyvään ja turvalliseen melontaharrastukseen. Yhdistys on perustettu 14.12.2010.   

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. ks. Jäsenyys

Ajankohtaista