Tule sinäkin jäseneksi, mukaan mukavaan harrastukseen

Uimahallivuorot Hollolan uimahallissa jatkuvat vuonna 2020 sunnuntaisin alkaen 09.02. Kahdeksan vuoroa, viimeinen 29.03.2020. Lisää tietoa Uimahallisivulla

Facebook jäsenryhmä

https://www.facebook.com/groups/meloja.fi.kaikki.jasenet/ 

Helmikuussa Lohjalle Meriturvan altaaseen, tule mukaan.

Merkkaappa nyt kalenterisi lauantai 1 helmikuuta 2020. Tule mukaan jos olet jo melonut jonkin verran ja sinulla on halu oppia aallokko ja tuulimelonnan turvallisuudesta ja pelastautumisesta ryhmässä sekä yksin melottaessa. Hallin maksu ja sauna on ilmainen jäsenille.Seuran kalustoa on rajallisesti saatavilla käyttöön, toimi nopeasti. Kustannukset muodostuvat siis matkustamisesta, joten mennään kimppakyydeillä. Lisätietoa facebook jäsenryhmässä sekä Jukka Mäkelä, puhelin 0407 346 426.

Melonnan peruskurssit 2020 Melonnan peruskurssit ja koulutus sivuilla

Soca joella

Meloja ry 

Meloja ry:n tarkoituksena on toimia melontaurheilusta kiinnostuneiden jäsenten yhdyssiteenä sekä edistää melontamahdollisuuksien, -retkeilyn ja -olosuhteiden kehittymistä, levittää melontaharrastusta, kohottaa jäsentensä fyysistä kuntoa ja terveyttä sekä herättää heissä kiinnostusta pysyvään ja turvalliseen melontaharrastukseen. Yhdistys on perustettu 14.12.2010.   

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. ks. Jäsenyys

Ajankohtaista